Stage bij SummaView (en S+)

Summaview Logo

Mijn stage bij SummaView was een zeer waardevolle ervaring. Ik werkte voornamelijk aan interne projecten, waaronder een C# Entity Framework voorraadbeheersysteem. Ik was ook betrokken bij projecten voor de S+ group, de meer innoverende kant van het bedrijf. Bij de S+ group heb ik de kans gekregen om te werken met de nieuwste technologieën op het gebied van bedrijf en marketing.

Een van mijn hoogtepunten was het werken met een real time location system API. Ik heb ook barcode scanners verbonden met een webscraping API, wat een interessant project was om te implementeren. Het was geweldig om deel uit te maken van een bedrijf dat zich richt op het onderzoeken van nieuwe technologieën. Ik heb veel geleerd over softwareontwikkeling en heb mijn technische vaardigheden verder ontwikkeld. De stage had zijn ups en downs maar ik ben dankbaar voor deze kans en zal zeker veel aan deze stage hebben voor toekomstige uitdagingen in de technologiebranche.