Stage bij Pridea

Pridea 10 Jaar

Deze foto van mij en mijn goede vriend en ex collega Twan Lensen is genomen op het 10 jarig jubileum feest van Pridea.

XiBe

Deze afbeelding is een promotionele banner voor het Idea Realisation platform XiBe waar ik tijdens mijn stage aan heb mogen ontwikkelen.

Pridea Logo

Over mijn stage bij Pridea

Tijdens mijn stage als full stack developer bij Pridea was ik betrokken bij het ontwikkelen van XiBe, het platform wat door het bedrijf gebruikt wordt in het idee realisatie proces bij klanten. Het was een uitdagende en leerzame ervaring waarbij ik in PHP, HTML, JavaScript, CSS en Python verschillende interne tools heb geschreven en functies aan XiBe heb toegevoegd. Ik was blij om mijn goede vriend Twan Lensen te kunnen werven als 2e stagiair software developer, wat ons de kans gaf om samen te werken aan interessante projecten.

Na mijn stage heb ik nog een maand doorgewerkt om een aantal zaken af te ronden en om mijn kennis verder uit te breiden. Het was een geweldige ervaring om te werken bij Pridea en ik ben dankbaar voor de kans om te leren en te groeien als ontwikkelaar. Ik heb veel geleerd over het ontwikkelen van software en ik ben klaar om deze kennis in de praktijk te gebruiken in mijn volgende uitdaging.